O nama

Udruga Media talenti potiče mlade da kreativno iskoriste svoje slobodno vrijeme stjecanjem novih vještina, prije svega kroz medijsko izražavanje i stvaranje. U isto vrijeme potičemo razvoj kritičkog mišljenja, te radimo na promociji društvenih vrijednosti o čemu svjedoče naši video materijali.

Zanimljivosti

Uloga i važnost medijske pismenosti kod djece i mladih

U svijetu u kojem je digitalna tehnologija sveprisutna i gdje se informacije i komunikacija odvijaju uglavnom preko interneta, ključno je razvijati vještine medijske pismenosti. Ove vještine omogućuju pojedincima da razumiju, analiziraju i procjenjuju medijske poruke, bilo da se radi o vijestima, reklamama, društvenim mrežama ili drugim oblicima komunikacije.   foto: Media talenti Predavanje o temi …

MAJSTORSKI BEĆARAC

Zahvaljujući našem videu Majstorski bećarac i natječaju novootvorenog Muzeja bećarca, nagrađeni smo putovanjem u prekrasnu Pleternicu. Za put smo odabrali učenike koji su svojim izvannastavnim aktivnostima dali svoj doprinos u promociji naše škole i njezinih zanimanja.

Najgledaniji video

Što spaja 19 djevojčica iz 18 osnovnih škola Grada Zagreba i jednog vrtića? Spaja ih ljubav prema gimnastici i baš su nam sve htjele reći koliko im znači ovaj sport. 

Izdvajamo

https://www.youtube.com/embed/RFGkP0pogIk?start=87s
The Biggest Painting in the World 2021
https://www.youtube.com/embed/cm7kVURXwdw?start=734s
Drvodjeljska u doba korone
https://www.youtube.com/embed/dVfxLFIYYoc
Rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima
https://www.youtube.com/embed/TBCjCDIrnJg
GOST S OŠTEĆENJEM VIDA
https://www.youtube.com/embed/vHc0huCBtaA
Pravila lijepog ponašanja i komuniciranja na internetu
https://www.youtube.com/embed/y_dhTME6bnw
LiDraNo 2020.

The Biggest Painting in the World 2021

Drvodjeljska u doba korone

Rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima

GOST S OŠTEĆENJEM VIDA

Pravila lijepog ponašanja i komuniciranja na internetu

LiDraNo 2020.

 

https://direktno.hr/zivot/djecu-uci-o-medijima-silvia-vladic-vrban-pravila-lijepog-ponasanja-jednako-vrijede-virtualnom-i-stva-294692/

Komentar